Een kijkje in mijn wereld

KanikiOfficial is niet zomaar een naam in de beautywereld – het is het levenswerk van Alexandra Kaniki Masengo, een icoon in wenkbrauwen en wimpers. Haar ongelooflijke reis begon in een knus appartementje in het centrum van Mechelen. Daar, in haar woonkamer, was The Labb geboren. Wat startte met slechts één stoel is nu, na 5 jaar, dé hotspot van Mechelen voor alles wat met brows en lashes te maken heeft.

Op KanikiOfficial.com tref je een echte brow-oase aan. Alexandra, het brein en hart achter het merk, heeft al die jaren de fijnste kneepjes van het vak geleerd. Met die ervaring op zak heeft ze besloten om de topmerken, waarmee ze haar magie al jaren creëert, samen te brengen op één plek.

En Alexandra, altijd hongerig naar meer, dacht: "Waarom niet mijn eigen magic touch toevoegen?" Dus lanceerde ze haar eigen lijn! Haar drijfveer? Ze gelooft dat elke set wimpers en wenkbrauwen kan stralen met wat extra liefde en zorg. Een beetje aandacht en wat trucjes in je dagelijkse routine, en je look gaat next level.

Dus of je nu je wimpergame wilt upgraden, of die perfecte brows nastreeft, KanikiOfficial.com is je nieuwe go-to. Duik erin, verken en trakteer je brows en lashes op wat liefdevolle verwennerij!